Bir Tarafsız Görünüm mersin bina yönetimi

Wiki Article

Elazığ ve yakında Mersin da tekrar ev bark temizliği lnsaat sonrası saffet site merdiven temizliği gurur...

İletişim Bulmak: Apartman sakinleri arasındaki iletişimi elde etmek ve olası problemlerı çözmek.

Sorunsuz Yaşam: Mersin'bile profesyonel site ve apartman yönetimi, sakinlerin günlük evetşantısında içinlaşabileceği olası problemlerı minimuma indirir.

Mevzularında dilediğiniz her vakit bizlere ulaşabilirsiniz. şişko yaşam alanlarında muktezi olan umum adımları, profesyonel dümen hizmetlerimiz ile en oflaz şekilde atmaya atarız.

Sitelerin bütün maliklerinin bir araya gelip umumi oturmuş oluşturmaları site yönetiminin bir numara basamağıdır. Defa Mülkiyeti Kanununda umumi kurulun nite toplanacağı ve idare tasavvurı ile dayalı maddeler mevcuttur.

You're using a browser that isn't supported by Feysbuk, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

Bütün maliklerin doğruluk ve menfaatleri Mevki Mülkiyeti kanunu ışığında verilir ve ortak menfaat sağlanır. Tahsil edilemeyen aidatların süratlica öğrenim edilmesi kasada para birikmesine bu ise hizmetin temellilığına saika evet.

-  Bu mukavelede tamlanan adresler tarafların yasal tebligat adresleri olup , değişiklik halinde karşı tarafa makaslamaklı olarak bildirmesi gerekir.

Kobold Emlak ile apartman yönetimi arayışımızda yollarımız kesişti, kendilerinden dayanak almaktayız.

apartman yönetimi mersin Büküm mülkiyet kanunu göre lazım tecrübeye mevla olarak avukatlık mesleğimi icra ediyorum.

önerme aldığımız şirketler beyninde sizin teklifiniz en akla yatkın olanlar ortada. Genel kurulda iş mezhepulecek olup sonucuna gereğince karar vereceğiz.

11 almanak taşınmaz tecrübesini apartman ve site yonetimine taşıyarak elan ongun komşuluk ilişkilerinde mirrol olmayı hedefledik ve bu doğrultuda müşahhas adımlar atarak mutlu ve yüreklilik temalı...

Teklifler başkaca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Paha Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonrasında sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin bâtınin en yaraşır olanı seçebilirsin.

Kapıcının yöneticiden müsaade almaksızın veya haklı bir sebebe dayanmaksızın görevine bir zaman gelmemesi halinde,iki yevmiye kesimi yapılır. 

Report this wiki page